Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba,Marta86, super dziewczyny z ladnymi brzusiami
Kasia,mozliwe. Moj mlodszy braciszek tak mial Moja Julka tez jadla z lyzeczki moje mleko. Jak juz bolalo mnie mocno,to przerywalam karmienie i dokarmialam lyzeczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ooo teraz to miałam co czytać znów miałam troche zamieszania...przemeblowanie itd.

Propo bóli itd itp mi lekarz powiedział w pl żebym się nie przemęczała a że biegałam i jeżdziłam rowerem i wogóle uprawiałam sport z mężem to odpuściłam sobie wszystko bo stwierdziłam że wolę na spokojnie żeby nic się nie stało bo bym sobie chyba nie wybaczyła i się głowiła dlaczego i czy to moja wina, tym bardziej że staraliśmy się rok czasu.

A propo straty dziecka uwarzam że to tylko zależy od organizmu i osoby bo np mojej fryzjerki z pl dzidzi w 5 tyg przestało się rozwijać, żyło ale nie rosło itd i to przrz prace i styczność z środkami chemicznymi tak stwierdził lekarz...

śliczne te bombelki wasze zazdroszczę też chce już swojego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
ja uważam że w Polsce dziewczyny za szybko idą do lekarza, za szybko robią testy ciążowe a później płacz i lament. Ja wiem że to brutalne co powiem ale to jest naturalna selekcja.
Ja również pracowałam w ciąży do samego końca i bardzo się z tego cieszę bo nie miałam czasu na zamartwianie się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
spuźnieni3 coś w tym jest co piszesz, bo moja siostra własnie jest fryzjerką, jak jeszcze niewiedziała że jest w ciąży to normalnie robiła przy włsach, ale wiem też że to zależy od organizmu, nie est stara więc będą próbować dalej, ale strach będzie jej teraz towarzyszył przy każdej ciąży.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
a to mój słodziak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczyny
Jakos tak nie ma zbyt wielu tematow ostatnio i nie ma o czym pisac Marzenie ty zawsze milion pytan a teraz co,cisza? Co do poronien i tych spraw to musze sie zgodzic z Karolina2-tez uwazam ze dziewczyny sie za bardzio ekscytuja na poczatku a pozniej placz i lament i nie mowie tu o parach ktore kilka lat sie staraja A jesli chodzi o fryzjera to od poczatku mojej ciazy chodzilam,scinalam,farbowalam i zabobonom nie wierze
Termin mam na jutro ale w srode mam tyle spraw do zalatwienia ze nie spodziewajcie sie nieczego,bo do srody mamy umowe ze nie planujemy sie z brzuszka wynosic hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehehe Daris a ja własnie myślałam o Tobie czy juz wybierasz pokoje do porodu a widze ze Ty i maluszek macie sie fantastycznie ale na relacje i tak czekam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Pokoje wybrane,tylko gdzie nas rzuca to druga sprawa hihi Relacje beda napewno ale to dopiero za jakis czas Marzenie a ty nie masz zadnego gg ani nic?? Wogole sie nie da z Toba jakos inaczej skontaktowac...jakis facebook albo ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ja do fryzjera też chodziłam normalnie robiłam odrost ścinałam itd...bo stwierdziłam że to jest trochę różnica iść raz na 2 miesiące a codziennie przy tym pracować...

Każdy myśli inaczej ja wolałam uważać na siebie bo jak się bardzo chce to jest masakra myśli się zagląda do wózków a za każdym razem jak się okres 2 tyg spóźnia to już z jednej strony myśli że może jednak a z drugiej "na spokojnie" bo może nic tak jak kilka razy wcześniej...przykro trochę mi było jak się słuchało że ktoś wpadł, oddał czy w tv co robią z dziećmi a my tak bardzo chcemy i nie jest nam dane jak narazie...tego nie da się opisać, ja i tak miałam szczęście bo czytałam fora gdzie starają się kobiety naprawde latami różnymi sposobami... Ale mniejsza z tym teraz jestem szczęśliwa jak nigdy przedtem tym bardziej że wiem że jest wszystko ok i niczego sobie nie odmawiam tylko nie pale i nie pije alkoholu oczywiście. 3.11 napiszę co będę miała bo ide do szpitala i jak będzie fajne to wstawie foto z usg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,fajny ten Twoj Adas
Poruszylyscie sliski temat dziewczyny. Nie wiecie co sie czuje po poronieniu. To nie jest wcale takie proste. I nie chodzi tu o sam fakt poronienia. Tylko o STRACH towarzyszacy nastepnej ciazy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok